hej

Älskar onsdagar! Får sovmorgon och börjar inte förrän runt 1! 
har inte upptaderat på evigheter! såå vad har hänt..Jag har fixat spotify till datorn! Har träffat lite fler au pairer. och jobbat. typ.
Har gjort lite roliga saker med Heath! Gjorde trolldeg här i veckan som vi stoppa i ugnen, så det stelnar, och sen målade. Vi gjorde några katter och byggde ett hus till dem av en taco shell kartong, la i lite blad och grejer.



Väldigt dålig mobil bild. Men det uppskattades både av Heath, Kate och min värdmamma :)

Så tog jag med Heath till Motat i Fredags. Det är som ett museum med gamla bilar, tåg, flygplan och annan teknologi. Det var sjukt intressant och fanns massor av häftiga grejer. Tror jag var mer entusiastisk än Heath haha. Så har dem ett litet "earthquake café" där man får sätta sig (som i ett litet café) och sen trycka på en knapp så börjar det skaka som det gör vid jordbävning. Kan ju säga att jag inte vill va med om en jordbävning, höll ju på att skaka ur bänken. Fast Heath tyckte det var sjukt kul, kändes ju lite som en karusell.


Vad mer..Var på bio en kväll och såg the 5 year engagment, den var lite småkul.
Var ute i helgen (ovanligt) med Christina.  Kom hem halv 7 på morgonen, kändes sådär.
Sen blev det shopping på lördagen och utgång igen på kvällen. Inte lika sent denna gång! och utan alkohol. Hade sjukt ont i magen dock.

um vad mer..ska träffa en kiwi imorn (förlåt mamma) och jaa, nu till det roligaste. Ska möjligtvis träffa en potentiell ny familj på lördag! Dem bor här i Herne bay så är jättelätt att ses :) Dem har en dotter på 5 år och verkar jätte goa.

Nuu kom Heath strosande genom grinden så dags att börja jobba. tjing

bilder

Lite bilder från senaste veckan





Brände mig på strykjärnet...



Heath fyllde 3 år!




Vi hittade snö?! eller is..




Mycket gos



Kollade på lejonkungen!




Var på tree adventure













Bakade fantastiska citronmuffins med marräng.


three times a lady


oj här händer det grejer. elleer
Anledningen till ingen upptadering på en vecka, det har inte hänt något. och jag har inte haft tid.
Okej det har hänt grejer, jag har inte orkat skriva bara. Kan lägga upp lite bilder från veckan så får ni se ist för att jag ska skriva allt.
I lördags var vi iaf på Tree adventures vilket var väldigt kul och äckligt. Du klättrar runt genom en hinderbana uppe i träden, mer eller mindre. Vi valde den svåraste och högsta. Tror det var mellan 7-14 meter. Då tänker man att jaaa pff, det är ingenting, kan inte vara så svårt. Men när du väl stod där uppe och tittade ner är man inte lika stöddig längre. Kul var det iaf, trots att jag är löjligt höjdrädd.

Hade tänkt att skriva mer och skriva andra grejer jag faktist behöver ta tag i, men fastnade på skype med mamma i 40 min och hade planerat att kolla på film så ligger redan tillrätta i sängen på filmhumör. sååå, gör allt det där jag borde göra och lägger upp bilder senare.



Hey I just met you, and this is craaazy



åhh, dumma Carly rae jepsen fastnar i mitt huvud! löjligt clatchig låt..
haha allså..är rena smittohärden nu. Har smittat ner både Christina och Heath.

Heath och jag satt hemma och snörvlade ikapp idag. Hade en lååång läsestund med massa klassiska sagor som rödluvan, törnrosa, askungen, tre små grisarna, guldlock osv. Sen blev det lite film också. Slutet av Toy story 3 (som vi började kolla på för typ en vecka sen) och början av Ice age. Han var väldigt glad idag, konstigt nog. Gick runt och hostade, snörvlade, var helt trött, röd i ögonen, rosig om kinderna, varm och febrig, men var på bättre humör än någonsin..Jag med konstigt nog, så vi vägde upp varandra rätt bra. åhh han är så söt min lilla gose! Något av det svåraste nånsin kommer ju bli att lämna honom! Avslutade kvällen framför brasan under en filt med Kate och spelade Monopol. aahh kära monopol väcker barndomsminnena. Kate är världens bästa tjej och om jag fick välja skulle jag vilja ha min egna Kate i fickformat att bära med mig vart jag än går.

Har märkt att jag aldrig skriver om mina jobbdagar längre. Ska försöka börja lite mer med det :)
Funderar att ge mig på dem där jäkla sagan om ringen filmerna. Har lovat mig själv att ta mig igenom dem alla utan att somna. fast känner inte riktigt att jag är up for it just nu. kanske lite svensk film


Ohoj


KUL! Blev inget rugby igår, vad gjorde jag i stället, jo jag kom hem vid 11am och sov till 5pm. Har gått och blivit så jäkla sjuk :(kunde med nöd och näppe ta mig ur sängen, göra mig iordning och åka till Skytower för Elviras avskedsmiddag! Var riktigt mysigt iaf, och dyr mat, men det var det värt. Efter middagen gick vi till det gamla vanliga hostelet för några fördrinkar, för dem då, jag gick mest bara runt och snorade. Charmigt.

Nu har min värdfamilj åkt nånstans och jag ligger och solar i gräset. Fint väder idag är bra iaf! Vet inte hur kapabel jag kommer vara för att jobba imorn.

RSS 2.0